Wat mag je van onze huistraiteur verwachten?
Entre Deux Côtes staat in Geel en omstreken bekend voor de dagverse, verfijnde en smaakvolle keuken. Alle gerechtjes zijn op en top verzorgd en creatief gepresenteerd.
Chef-kok Bert Josten en zijn keukenteam vullen op maat elke culinaire wens in.
Volgende formules zijn perfect mogelijk:
Recepties met hapjes
Jouw staande receptie wordt van begin tot einde in goede banen geleid.
Je gasten genieten van verfijnde amuses, creatieve schoteltjes en verrassende potjes. Door te spelen met leuke tablefood en bijzondere drankjes krijgt jouw receptie net dat tikkeltje meer cachet.
Walking dinner
Wil jij een vlot en dynamisch feest? Dan is een walking dinner de perfecte formule.
Onze huistraiteur vult dit op twee mogelijke manieren in.
- Ofwel draagt het bedienend personeel de gerechtjes rond aan statafels.
- Ofwel komen er verschillende foodcorners met showcooking waar je gasten hun gerechtjes gaan halen.
Diner aan tafel
Met prachtig gedekte tafels én een heerlijk meergangenmenu tovert Entre Deux Côtes onze stijlvolle feestzaal om tot een tijdelijk klasserestaurant. Ga zitten, relax en geniet van de opeenvolgende gangen die aan tafel worden geserveerd.
Buffetten
Buffetten moeten niet alleen heerlijk smaken, het oog wilt ook wat.
Naast smaakvolle gerechten besteedt onze huistraiteur veel aandacht aan een sterke, creatieve presentatie.
Verschillende buffetformules zijn mogelijk:
- een Breugeliaanse tafel
- Italiaans buffet
- koud en/of warm buffet
- amusefeest
- brunchbuffet
- kaasbuffet
- dessertbuffet
- …
Indoor barbecue & grill
Een buitenruimte heeft onze feestzaal in hartje Geel niet, maar dat houdt ons niet tegen voor een barbecue of grill. Wij voorzien de nodige afzuiging zodat jij en je gasten kunnen genieten van een sappig stukje perfect gebakken entrecote, lamskotelet of varkenshaasje. Of heb jij liever een smakelijk visje, scampi’s of gamba’s?
Alle info over onze huistraiteur vind je op www.entredeuxcotes.com.